Harrasteryhmät

PDF-tiedostoKankU vanhempainilta sha 10.10.2016.pdf (1.1 MB)
Vanhempainillan muistio
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Heidi Försti ja Minea Mykrä taiteilivat akrossa Voimistelupäivillä 2017. Kuva Milla Vahtila.

 

Syksyllä 2021 aloittaa uutena ryhmänä akrobatiavoimistelun harrasteryhmä!

Tervetuloa mukaan!

Pää alaspäin, jalat kohti kattoa, koko vartalo vain yhden käden varassa kannateltuna. Käden, jota kannattelee toinen voimistelija, kolmannen päällä seisten. Jousto, ponnistus ja lento ilmaan. Ilmassa voltti ja sen jälkeen laskeutuminen jalkojen varaan lattialle – hetkeksi. Akrobatiavoimistelu on laji, jossa kilpailevan parin tai ryhmän voimistelijat harvoin koskevat lattiaan samaan aikaan. Vähintään yksi on aina ylhäällä, korkealla, tasapainoilemassa sellaisissa asennoissa ja sellaisin tavoin, joita olet ehkä nähnyt vain sirkuksessa.

Akrobatiavoimistelu soveltuu erinomaisesti myös pojille!

Mikäli voimistelijaa kiinnostaa myöhemmässä vaiheessa myös tavoitteellinen voimistelu ja kilpaileminen, on seurassamme poikien mahdollista osallistua voimistelukisoihin nimenomaan akrobatiavoimistelussa. Akrossa kilpaillaan parina, triona tai nelikkona, yksilönä voi kilpailla akropuissa.

 

Molemmissa harrasteryhmissä on vielä tilaa uusille voimistellijoille kevätkaudelle 2022!

 

Harrasteryhmä, akrobatiavoimistelu (akro)

Ryhmä aloittaa maanantaina 30.8.2021 klo 16-17.15 Kankaanpään yhteislyseon salissa.

Ylioppilaskirjoitusten aikana harjoitukset ovat keskustan koulun liikuntasalissa erikseen ilmoitettavan ajankohtana (viikonloppuisin).

 7-12 -vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu ryhmä, joka harjoittelee kerran viikossa. Tutustutaan akrobatiavoimistelun liikkeisiin ja temppuihin yksin, parina, triona ja ryhmässä sekä harjoitellaan voimistelun perustaitoja. Motoriikan kehittämistä, liikekehittelyitä, leikkejä ja yhdessä toimimista.

Taitotestien kautta on mahdollisuus nousta teline- tai akrobatiavoimistelun kilpailuryhmiin.

Ryhmään mahtuu yhteensä noin 15 voimistelijaa. Ryhmään ilmoittaudutaan nettilomakkeella 16.8.2021 alkaen. Varapaikoille jääneille ilmoitetaan sähköpostitse 23.8.2021 mennessä.

Harjoituksista poisjäännistä on ilmoittetva ohjaajalle (yhteystiedot toimitetaan ryhmän alkaessa) ennen harjoituksia. Mikäli voimistelija on poissa harjoituksista kaksi kertaa ilmoittamatta, paikka annetaan varapaikoilla oleville.

Harjoitusmaksu on maksettava 19.9. mennessä.Harjoitusmaksut

 

 

Harrasteryhmä, telinevoimistelu (uudet voimistelijat)

Ryhmä aloittaa torstaina 26.8.2021 klo 16.00-17.15 Kankaanpään yhteislyseon salissa.

Ylioppilaskirjoitusten aikana harjoituket ovat keskustan kuolun salissa erikseen ilmoitettavan ajankohtana (viikonloppuisin).

Pääosin naisten telinevoimistelun telineillä (hyppy, nojapuut, puomi, permanto) tapahtuvaa voimistelua ja temppuilua. 7-12 -vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu ryhmä, joka harjoittelee kerran viikossa. Tutustutaan telineisiin voimistellen ja temppuillen. Motoriikan kehittämistä, liikekehittelyitä, leikkejä ja yhdessä toimimista.

Taitotestien kautta on mahdollisuus nousta teline- tai akrobatiavoimistelun kilpailuryhmiin.

Ryhmään mahtuu yhteensä noin utta 15 voimistelijaa.voimistelijaa.Ryhmään ilmoittaudutaan nettilomakkeella 16.8.2021 alkaen. Varapaikoille jääneille ilmoitetaan sähköpostitse 23.8.2021 mennessä.

Harjoituksista poisjäännistä on ilmoittetva ohjaajalle (yhteystiedot toimitetaan ryhmän alkaessa) ennen harjoituksia. Mikäli voimistelija on poissa harjoituksista kaksi kertaa ilmoittamatta, paikka annetaan varapaikoilla oleville.

Harjoitusmaksu on maksettava 19.9. mennessä. Harjoitusmaksut

Etsimme ryhmään lisää apuohjaajia erityisesti voimistelijoiden vanhemmista. Ota rohkeasti yhteyttä sanna.haapasilta(at)suomi24.fi.  Järjestämme ohjaajille koulutusta mm. liikkeistä ja avustuksista.

 

HARRASTERYHMIEN HARJOITUSKERRAT KEVÄÄLLÄ 2022

Akrobatiavoimistelu

(vappuharkat, mikäli koronatilanne sallii)

Telinevoimistelu

HUOM Ylioppilaskirjoitusten aikaisista harjoituksista tiedotetaan ryhmälle erikseen lähempänä ajankohtaa. Yhteislyseon sali ei ole tällöin käytössä ja korvaavat harjoitukset ovat Keskustan koulun liikuntasalissa viikonloppuisin.

Seuraathan ilmoittelua nettisivuillamme ja ryhmän kautta mahdollisista muutoksista salin käytössä.

 

Harrasteryhmän voimistelijoiden säännöt

  1. Olen ajoissa paikalla.
  2. Minulla on jumppavaatteet päällä.
  3. Sidon pitkät hiukset kiinni.
  4. Kuuntelen ohjeet tarkasti.
  5. Teen aina parhaani.
  6. Kannustan toisia.
  7. Tulen vain terveenä harjoituksiin.
  8. Temppuilen telineillä vain ohjaajan luvalla.